Hr Flittig Logo

Afløb & Kloak

Når afløbet og kloakken driller

Med 16 års erfarring som rørlægger kender jeg alt til kloak systemer, drænteknikker og ikke mindst hvilke lovmæssig krav der er til disse. Har du problemer med dit afløb eller kloak kan jeg fejlfinde og løse mindre problemer, så som tilstopning, etablering af letvægtsdæksel med mere. Uanset hvad problemet er starter jeg med en inspektion, så hold dig ikke tilbage med at ringe til mig

Det har jeg hjulpet med
Tilstoppet afløb
Rensning til septitank
Eftersyn af kloak og afløb
Image
Jeg er uddannet rørlægger med 16 års erfarring i branchen. Så jeg kender alt til store og små kloak og afløbs løsninger når det kommer til privatboligen og erhverv.
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.