Hr Flittig Logo

Anlægsarbejde

Etablering og vedligehold

Står du og mangler service af din græsplæne, eller måske etablering af en ny? Måske har du en belægningsopgave foran dig?

HR. Flittig kan hjælpe dig med en bredvifte af anlægsarbejde. Jeg holder til nær Kalundborg, og primært i det områder jeg hjælper mine dejlige kunder.

Det har jeg hjulpet med
Flisearbejde & Stengærde
Etablering & renovering af indkørsel
Etablering af bede
Terræn justeringer
Green arrow overlay
Jeg kan varetage en bredvift af anlægsopgave til din boligs udearealer. Skal vi tage et kig på din ønsker og behov til din grund?
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.