Hr Flittig Logo

Møbelservice

Når møblerne skal vedligholdes

Har du møbler som du holder af, men som med tiden er blevet slidt eller måske endda er gået i stykker? Så kan Ole hjælpe dig med at puste nyt liv i dine møbler ved rengøring, opstramning og overfladebehandling. Og er uheldet ude og en af din. yndlingsmøbler går i stykker er Hr. Flittig ikke bleg for at gøres sit ypperste for at rede dit møbel. Så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt hvis du har indendørsmøbler eller udendørsmøbler som skal vedligeholdes og plejes så levetiden bliver forlænget

Det har jeg hjulpet med
Stabilisering og opstramning
Slibning & males
Slibning Bejsning eller lakering
Image
Har du gamle møbler som har brug for en kærlig hånd og nyt liv. Smid mig en besked og lad os kigge på dine møbler
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.