Hr Flittig Logo

Plæneklipper service

Skal din planeklipper serviceres eller repareres?

Har du en plæneklipper, havetraktor, græsslåningsmaskine som har brug for service eller vedligehold? Eller måske en konkrete fejlfinding og reparation for at få liv i plæneklipperen? Så er du landet det helt rigtige sted! Jeg kan hjælpe dig med at reparere din plæneklipper hvis den ikke vil starte, eller kører ustabilt. Jeg hjælper mine kunder med at vedligeholde deres plæneklippere i form af rengøring, smørrelse, slibning skærene på maskinen, efterspændning, og udskiftning af slid delene. Så hold dig endelig ikke tilbage med at tage kontakt hvis du har brug for hjælp med din plæneklipper.

Det har jeg hjulpet med
Du spare penge på at skulle købe ny
Du er god ved miljøet ved at passe på din maskine
Du ved hvem du kan ringe til hvis der er udfordringer
Green arrow overlay
Med alt det havearbejde jeg laver til hverdag møder jeg ofte plæneklippere hos kunderne som har brug for en grundig gang vedligehold. Jeg kan få liv i de fleste plæneklipper med lidt snilde og kærlighed
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.