Hr Flittig Logo

Reparation af murværk

Skal murværket have en kærlig hånd?

Har du et murværk som har brug for service eller vedligehold? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, jeg har over 40 års erfarring med boligvedligehold. Der findes flere omstændigheder der slider på dit murværk. Det kan være sætningsskader, vind, regn og sol har tæret på fuger, eller måske er du blevet angrebet af murerbier. Disse faktorer bidrager til at det vigtigt at gennemgå muren med fast interval. Kontakt mig og lad os sammen tage et kig på dit murværk

Det har jeg hjulpet med
Forlænger levetiden af din mur
Rigtig god ved sætningsskader
Kan hjælpe med angreb af murebier
Image
Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, jeg har over 40 års erfarring med boligvedligehold.
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.