Hr Flittig Logo

Tilslutning af armatur

Er det tid til udskiftning af armaturer?

Er det tid til at udskifte armaturer, i. forbindelse med renovation eller reparation, måske vil dine armaturer ikke stoppe med at dryppe? Så er du landet det helt rette sted. Jeg kan hjælpe dig med at skifte vandhaner, brusearmaturer og vandhaner inde og ude. Jeg ved hvad der skal til for at lave en komplet tæt tilslutning, om det er pakslave og pakkegarn, eller de helt rigtige pakninger til tætning.

Det har jeg hjulpet med
Rette tilgang og metode undgår vi vandskader
Massere af erfarring og know how
Indkøb af tilkoblingsmateriel
Image
Så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig hvis du har udskiftningsopgaver, vedligeholdelsesopgaver eller måske fejlfinding når det kommer til netop dine armaturer.
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.