Hr Flittig Logo

Tilslutning af hårde hvidevare

Når der skal tilsluttes vand og afløb

Har du indkøbt nye hårde hvidevare? Og mangler du en til at tilslutte dem vand og afløb? Så står jeg klar til at assistere dig. Jeg har tilsluttet et utal af hvidevare gennem tiden. Jeg kender til de forskellige typer tilslutning som følger med forskellige typer maskiner. Som uddannet rørlægger har jeg fuldkommen styr på bygningsreglementer når det kommer til afløb og sikker tilslutning af vand, så der ikke opstå vandskader i din ejendom.

Det har jeg hjulpet med
Du slipper for selv at skulle gøre noget
Know how, erfarring og redskaberne
Uddannet rørlægger så du kan være tryg
Image
Jeg kan hjælpe dig med dine hårde hvidevare. Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, jeg har over 40 års erfarring med boligvedligehold.
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.