Hr Flittig Logo

Tilslutning af toilet

Skal toilettet udskiftes?

Er det tid til at skiftet toilettet ud eller måske etablere et sprit nyt? Så er du landet det rigtige sted. Jeg har skiftet toiletter i over 20 boliger og kender alt til afløb og vandtilslutning af forskellige typer. Med uddannelsebaggrund som rørlægger kender jeg alt til fra toilettet og ud til kloaken eller zeptitanken. Med håndværksmæssigsnilde, erfarring og et smil på læben hjælper jeg gerne dig med at få tilsluttet og monteret dit nye toilet.

Det har jeg hjulpet med
Stort og lille skyl spare dig penge
Du kan læne dig tilbage, mens jeg montere
Erfarring og uddannelse gør mig effektiv
Image
Med over 40 års erfarring inden for boligvedligehold og renovation, ved jeg hvad der skal til for at sikre du får fuldt glæde af dit nye toilet
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.