Hr Flittig Logo

Træfældning

Jeg kan hjælpe med mindre træfældningsopgaver

Har du et træ som er i vejen eller skaber usikkerhed. Det kan være det skygger, eller måske er det vokset ind over huset. Måske er træet blevet sygt, og skaber bekymringer. Hvis det er tilfældet kan jeg helt sikkert hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Jeg har fældet mange forskellige typer træer og ikke mindst også træer som har været kompliceret placeret i forhold til resten af boligen eller måske naboens. Uanset hvad står jeg klar til at tage et uforpligtende kig på de udfordringer du måtte have med træfældning

Det har jeg hjulpet med
Fældning af mellemstore træer
Opskæring & flækning
Beskæring af træer og buske
Flismaskine
Green arrow overlay
Træer der truer ejendommen ved storm eller orkan bør fjernes med omhu
Image
Hr. FlittigHandyman & Rørlægger
Image
Det siger kunderne
  • "Super alsidig & effektiv, lever op til firmanavnet Hr. Flittig"
  • "Hr. Flittig skiftede mine vindueslister til UG, han kan varmt anbefales"
  • "Hr. Flittig malede hele mit sommerhus, og det gik lige efter bogen"
  • "Vores kloak blev tilstoppet, den klarede Hr. Flittig på ingen tid + han fandt kritisk skade."
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Kontakt mig nu

Om Hr. Flittig

Drivkraften & målet

Jeg er født 1959, og har slået min folder i det vestsjællandske hele mit liv. Jeg har 16 års erfarring som rørlægger. Jeg er lykkelig gift med min skønne kone, som jeg har 2 sønner sammen med. Jeg er meget praktisk aktiv dagligt, og kan godt lide at rode med renoveringsprojekter, løse problemer, ellers har jeg en forkærlighed for mekanik & maskinerne.

Hr. Flittig blev etableret da jeg havde brug for luftforandring og gerne ville bestemme over min tid i højregrad. Efter at have ejet 6 ejendomme i gennem 40 år, kender jeg alt til opgaver og vedligehold der skal til for at holde værdien oppe på ejendommen. Jeg har udført størstedelen af al renovation på de egendomme jeg selv har ejet igennem tiden. Målet er mere selvbestemmelse over min tid, og ikke mindst glade kunder.